Japp

Fått på mig torra kläder och äntligen lagt mig i min undebara säng. Himlen bestämde sig för att öppa sig och bjuda på åska, regn och allt elände som finns när jag gick hem från bussen. Det var nämligen någon skönjävel som tog min cykel under tiden vi var i gbg, jomen tack... 
 
Nämen hungergames är fortfarade lika bra! :)
 
Ikväll står det grillning på schemat
 
Godnatt
 

Myskväll igår :)

Hade som sagt lite filmkväll och födelsedagsfirande (i efterskott) igår! :) Hur mysigt och onyttigt som helst, egengjorda crêpes med nutella, kladdkaka och massa godis.. ;)) Lika nyttig frukost blev det idag också! Tack så mycket för igår tjejer, och tack för den fina presenten, ni är bara underbara! <3 Lite bilder-


Tog en tur förbi cirkus maximum ;)

Fargo är pigg som en mört, benet har gått ner i svullnad och det är underbart att få vara uppe på favorithästryggen igen! Nu får han två dagars återhämtning med lugna rudturer och sen kan vi förhoppningsvis kära igång igen:)


:)

Sitter och ser på ännu mera film efter gårdagens filmkväll. Det blev en del prat också om hämnd, haha, ingen ide att förklara det där.. Glatt födelsedagsbarn igår!


skadad fargobargo

Fargo är fortfarande lite skadad. Benet hade svullnat upp mer imorse. Det kan vara en kombination av att han fick stå inne hela natten, och då blir de att de står väldigt still. Och det ihop med att benet jobbar och försöker läka efter antingen sparkarna eller såren så kan det bli så att benets svullnad blir lite värre.
De fick gå ut igen i morse, och sen åkte vi tillbaka vid lunch och mamma tog då en promenad med Fargo medan jag skrittade med på Ludde. Efter promenaden såg svullnaden lite bättre ut men fortfarande svullet. Nu är iaf såren iordninggjorda så vi hoppas på det bästa!
 
Nu ska det köpas godis och annat gott inför kvällens middag hos Adde, ser fram emot maten. Och självklart sällskapet, haha ;) Det blir övningskörning dit, för om exakt 200dagar fyller jag ju 18!! :D
 
 

Nanosen

Första hästen borstad och klar, ska börja med nästa busponny. Sen ska jag skynda mig hem och börja laga middag eftersom jag får fin besök ikväll ;)


Sommarlovet del ll

Okej vet inte riktigt hur jag ska börja men kan starta med att säga att jag nu är hemma för resten av sommarlovet, tror jag. Till stor del. Inga fler långa resor eller lång tid hemifrån. Kan berätta att jag har haft det hur underbart som helst hittills, väldigt mycket resande som sagt men det gäller ju att fånga dagen. Har varit lite överallt och bara njutit och haft det gott.
Så nu ska resten av sommarlovet spenderas hemma som sagt med bästa ejfa hoppas jag, och självklart familj och hästar med;)
 
Nackdelen med allt farande och flängande har varit hästfronten. Fick innan sommarlovet inse att det var bara att släppa Fargo och då framförallt all träning. Såg även när sommaren lades upp att det skulle bli en knappt någon tid alls hemma från vecka 25 till vecka 30. Bestämde mig då för att mest rida ut och bara njuta där med när jag väl var hemma. Två veckor där emellan har ju även Fargo varit i Värmland så självklart har jag ridit men inga hårda pass har det blivit så nu har han tappat lite.
Eftersom jag redan var inställd på detta så gör det inte så mycket. Detta bestämde jag för att när man är hemma så sällan så vill jag bara vara med min häst och mysa, och då hittar inte jag någon motivation till att lägga upp träningspass.
 
MEn, nu är jag hemma och som han ska sättas igång, nu är det slut på det roliga. Självklart så har ju Fargo dock gått över till stona i hagen brevid sin hage, just igår, dagen innan jag kommer hem. Så ena bakbenet är väldigt svullet och han har lite sår här och där på båda bakbenen då han antagligen inte har bemötts av så glada ston när han kommer indundrandes där i deras hage. Vet inte om jag har sagt det men Fargo kan bete sig lite hingstigt ibland och ska skrika och hålla på. Något som kanske inte heller uppskattades, haha.
 
Iaf så ska han nu så fort han tillfrisknat sättas igång. Tävlingarna i Falsterbo var verkligen något som gav mig motivation mitt i min sommardvala. Så nu hoppas jag kunna hålla i den så vi är "fit for figt" igen när skolan börjar och det är dags att börja tävla!
Ska även bättra på uppdateringen nu när man inte har någon undanflykt längre ;)
 

Vinkat av min familj som nu åker till Stockholm. Ses om en vecka och hoppas ni får det bra!! :D Nu ska jag skynda mig till stallet eftersom alla väderrapporter jag kollat på, garanterat mig åska från kl 16. Hörs sen


memories

Kanske något sånt här kunde vara kul att få reda mer om. Vi kan ju ta upp det nu när alla snart är hemma igen! Som ni märker så hade jag lättast att komma på alla våra förvirrade ögonblick under resan, hah..


<3

Har det faktiskt hur mysigt som helst på "le boat" (även om det är ensamt, men det funkar), men ÅH vad jag saknar mina två bebisar, bästa i hela världen<3 Saknar häst-vardagen överhuvudtaget.. Bara få vistas i stallmiljön, rida, hålla lektioner och jobba med andra hästar & ponnyer(såväl som eleverna) osv osv! Det är verkligen så, ju mer jag gör annat som till exempel; reser, seglar, åker iväg med kompisar, campar osv - desto mer inser jag hur mycket jag faktiskt BRINNER för hästarna och ridningen. Jag saknar det så jag dör - allt annat blir tråkigt i jämförelse. Det finns absolut INGA andra alternativ för mig i framtiden, det är hästar och ridning jag ska jobba med!


Uppladdning inför OSinvigningen


OS!

Idag är invigningen av OS, och bästa Roffe är såklart fanbärare för Sverige! Så jäkla rätt! (y) Nu håller vi alla tummar som går för att de svenska ryttarna gör succé! Om en vecka startar själva OS i banhoppning (vad jag fattat det som iaf), då ska jag absolut sitta bänkad framför live-sändningarna!


Wiie

Minspelet på alla som åker är underbart!! :D


Har det bra!!


Skillls

Sorry för frånvaron men har varit ute med båten och solat på ö nästan hela dagen. Körde både ring och wakeboard (?) efter båten och jag bokstavligt talat KROSSADE all konkurrens!!!!

Fruktansvärt stolt över mig själv som lyckades få alla kaxiga killar att stå och gapa när jag både lyckades ta mig upp på brädan samt stå där ett bra tag efter bara två försök. Det är väldigt väldigt svårt, framförallt att ta sig upp, och jag fick verkligen kämpa. Men jätte roligt va de att surfa på vågorna, älskar allt som har med fart och göra ;) har mycket att tacka ridningen för, och så hjälpte de antagligen att jag åker snowboard! Ja, de va mitt lyckorus för dagen. Däremot så va de mindre kul när mina muskler inte orkade längre... Vattnet blir som cement i den farten, mitt huvud dunkar fortfarande, men de va värt de! :D

 

Så nu har jag väl skrutit klart, haha. Försökte ta en glad ego bild men ja.. Hela jag fick inte plats i instagram ;) jag och bilder alltså... Hopplöst! Imorgon åker vi ut igen efter att jag varit i stallet. Då är det nytt sällskap däremot, bl.a. Mattomaräng ska me! Roligt värre. Får passa på nu när det (äntligen) är lite fint väder, på lördag ska det regna här igen, så ska verkligen NJUTA nu :) iof vet man ju aldrig med dessa väderrapporter, får hoppas på fortsatt sol! igår va faktiskt första gången jag badade i Sverige, idag andra.

 

Hoppas ni har haft en toppen dag, hörs, puss hej ❤

 

Just de, har faktiskt film från när jag åker ifall ni vill se, inklusive mitt faceplant ;)