Sommarvibbar

Ska inte gotta mig för mycket nu men har precis skickat in min sista inlämning för hela tvåan. Ett prov kvar och sen är det dags att börja inse att det snart är sommarlov! - på riktigt! Sommarkänslorna börjar komma, speciellt med det fina vädret vi har nu. Om det bara kunde hålla i sig hela sommaren, det hade vart något.
 
Gammal sommarbild på fina Luddisen som blir 24 i år
 
Igår hade vi som sagt gästträning. Väldigt bra övningar som passade mig och Fargo väldigt bra, vi fick jobba på galoppen, vilket är det vi behöver som mest. Fargo var fin som alltid, han börjar verkligen komma till i markarbetet, kan hålla han lätt i handen och driva ihop honom med benen. Väldigt go känsla. Sen blir han trött ibland och vi har fortfarande lite problem med att han tappar den häriga galoppen på tävlingsbarnorna och blir lång och lite stark. Men det blir bättre och bättre!
 
Nu blir det kvällsmys med vovvisarna! Lite random inlägg men sånt kan ju också vara kul ;)
Sommarrr, Challe-bus och Fargo-barg
/Emmaa

Sämre kan man ha det!

Bästa möjliga uppladdningen inför ett ridpass på Mulle och en dressyrträning som ska hållas! :)


Bra dag!

Åh vilken bra dag..
Har skrivit mitt livs sista matteprov, svårt att fatta.. LYCKA! :')
Danni var så SJUKT fin på gästträingen idag, otroligt bra tränare! Fick verkligen ridit igenom Danni perfekt och kunde bara sitta iskallt och vänta på honom mot hindren - och allt på det vanliga tredelade bettet! Otroligt kul!! Så på söndag testar vi att tävla på tredelat för första gången på 1½ år.. Och efter tävlingen flyttar vi hem Danni till Onsala och underbara Lindfjäll!! Såå roligt <3
Har även skickat in massa skolarbeten - börjar få ordentlig koll nu!! Bara en inlämning och ett prov kvar! <3
 
Idag är nog första dagen på länge som jag känner att livet kanske kan vara rätt bra ändå! :)
 
 
Haha, bebis på en av våra dagliga betespromenader!! Suck.. man får göra vad man kan när skolan inte har några gräs-hagar och hästarna måste vänjas in.. Stog nästan 2 timmar häromdagen, seegt..
Men Danni klagar inte iaf ;)
 

Hoppat !!

Vi har haft jäst träning idag på skolan med Mårten en ryttare från Holland!
Rinus har varit pigg och glad som vanligt han har hoppat bra och det är väl tur då vi ska debutera våran första 115 tillsammans på lördag! Hoppas att det kommer gå bra.
Stark häst->


Nya rummet!

Före och efter-bild på mitt rum i mammas lägenhet! Lite bättre nu.. ;)
Var inte så fint innan med två sängar och fula saker..


Duktiga elever!

Jag har de bästa eleverna som finns verkligen! Så himla glada och positiva tjejer med kämpaglöd så det räcker och blir över! Härligt när det man säger gör så stor skillnad.. De suger åt sig allt som små tvättsvampar, superroligt! :)

Duktiga Sofia & Musse under gårdagens träning, helt sjukt vilken utveckling detta ekipaget har gjort, så stolt! :)


Morsning

Ny vecka, nya möjligheter eller hur är det nu man skall skriva? 3veckor, 10skoldagar, 1 inlämning och två prov kvar sen är det SOMMARLOV!! Väldigt vad nära det var nu helt plötsligt! Det ska bli så skönt, vårt sista sommarlov innan vuxenlivet.
 
Det är en rolig vecka framöver, kanske det kommer ske saker för framtiden.., Flami kommer hem idag, på onsdag har vi gästträning och på lördag skall vi tävla Fargo och Rinus för att sedan flytta dom dit de skall vara under sommarlovet. Gosarna kommer få gå i gräshagar, stå i fina boxar och få gå ute ända till kvällen! Det kommer bli ett gottigt sommarlov för dem med!
 
Bjuder på bilderna jag lovade från travpaddocken, lite halvmysiga sådär. Oredigerade då min dator är för gammal för redigeringsprogrammet, haha, känns bra!
 
Ser han inte ut som en liten vilde ;)
Skööönt att få sträcka ut tyckte Fargo!
My love ♥

Mys i solen!❤

Med min finaste älskling


Vilken dag! :)

Har haft en del att stå i idag, som ett gött avslut på veckan ;)
 
Var uppe tidigt med brorsan och fixade en pannkaks-frukost till mamma på mors dag, tog sedan moppen in till Höglanda vid 10-tiden och red Danni ett lättare pass i paddocken - FIN häst<3
Sedan har jag hållt lite träningar, pajat moppen samt fixat den på samma dag, börjat flytta in lite grejer i mammas nya lägenhet som hon flyttade in i idag, och efter detta har jag fixat PRAKTIKPLATS inför hösten(bättre sent än aldrig..) där jag ska jobba i 5 veckor! På en verksamhet i Lerum som heter CJ Showjumping, ska förhoppningsvis ta med mig Danni dit(om det finns plats dvs) också, ska bli jätteroligt! :) Så har fyllt i massa praktik-papper och ansökningar nu samt börjat plugga lite på mina sista arbeten i skolan! Puh..
 
Nu ska jag åka och rida fin skimmel, lite spontant! Skojskoj! :)

Ska verkligen försöka komma på något vettigt eller kul inlägg att skriva senare, men annars så hörs vi imorgon!
Världens bästa, älskar dig så mycket mitt hjärta <3
 
 

Halååee

Ber om ursäkt för min ytterst dåliga närvaro!! Skärpning skall det bli. Igår kom Ida ner och red med mig eftersom jag passar Rinus nu när Flami är borta. Så vi har haft det mys, ätit massa mat, godis och kladdkaka. Så har prioriterat det ;) men, nu ska jag ta tag i mig själv. Har ju fortfarande Barcelona bilder som jag inte har visat, plus lite bilder från när jenni fotade mig och fargo den 15maj, på fargos födelsedag!

Först ska jag plugga lite BE-teori så jag kan börja köra med två hästar i transporten, läskigt:)


Massa bilder!

Här får ni massa bilder från dagen! :)
 
LD bed. Clear round - 4 fel
Helt ok runda, Mulle var lite tittig bara då det var första tävlingen utomhus någonsin! Fick ett litet tönt-pet på näst sista hindret, synd då vi kom perfekt på hindret! Lite slarv ;)

LC bed. A:0/A:0 - 4 fel i fas 1
Mulle kändes säkrare i anridningarna, men han var dock väldigt trött! Det var väldigt varmt och kvavt i luften, sedan har han ännu inte den bästa konditionen! Det är ju mycket mer galopp och längre sträckor på ute-banor, så det tog lite på hans krafter. Det var dessutom bara hans andra start på LC-höjd! :)
Petade exakt samma hinder som i första klassen(irriterande - ja) fast nu var det nr. 2! Men är supernöjd med lilla ponnyn, han gjorde sitt bästa <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

På väg hemåt! :)

Nöjd med finaste ponnyn, som idag debuterat utomhus! :)
Ett ner i varje klass, men han gjorde sitt bästa(han var lite trött då det var väldigt kvavt i luften plus att han ännu inte har den bästa konditionen). Så är supernöjd! :)
Massa fina bilder kommer sedan!

En snabb mobil-bild så länge-


Hoppat första klassen! :)

Första klassen är avklarad, Mullisen sköter sig super än så länge! Fick ett pet men ändå nöjd :)
Nu taggar vi LC!!


Grääs❤

Nöjda hästar :)


Längtar till detta

 
Kunna släppa ut hästarna på bete, så gott för dom! Men snart så, i bärjan av juni skall dom flyttas hem så nu är det betespromenader som gäller varje dag:)