Hästbytet! :)

Här är lite bilder från när jag & Isabella bytte hästar på förra veckans hoppträning! :)

Jag & Wilma -






















Isabella & Danni -






















Kär


Family and friends

Gaaah, jag är så trött på denna äckliga blogg-app!!!!!! Det funkar aldrig för mig!!!!
Skrev ett långt inlägg förut som inte gick att publicera och nu är det helt borta! Inte första gången de händer häller. Ne jag och bloggappen går inte ihop. Segt eftersom jag är så beroende av den...

Skrev om min underbara födelsedag iaf. Den kunde inte bli bättre med en massa fina släktingar och vänner. Och senare på kvällen ännu fler goda kompisar, BIG love! Bjussar på ett gäng smaskiga matbilder ;)

Vart inne på kungsmässan med min moder förut efter stallet. Hittade så mycket superfina sommriga saker! Så det blir en tripp dit imorgon också med EF :D har en känsla av att det inom en snar framtid kommer eka tomt och kyligt i min nyligen avdammade plånbok....

Ska hoppa in i hungerspelen igen. Fick boken i födelsedagspresent nu efter att jag blev förälskad i filmen. Tänkte slänga upp lite photos på några andra grymma, häftiga och totalt azzume
grejer som är nytt också. Lite nytt och fräscht är aldrig fel så aa, Glad tjej, ohyes :D haha.
1000 tack alla älskade vänner som förgyllde min dag igår! ❤

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3374161/images/2012/pic_200518033.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3374161/images/2012/pic_200518033.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3374161/images/2012/pic_200524739.jpg" class="image">


Äntligen hemma

Har varit iväg på en liten clearround med Fargo, och pappa som groom. Små kusinerna kom och kollade lite också så jag hoppas dem tyckte det var kul!
Hoppade bara en-100cm runda, kände att det räckte, då det mest skulle vara lite miljöträning.

Det gick väääldigt långsamt, och jag trodde att när vi kom var det kanske max 35starter till mig. Så vi tog det lugnt, tog en liten bulle och tog ut Fargo. Och sen, efter säkert timmars framsridning var det min tur.. suck. Det var lite jobbigt, men nu har vi tränat på att kunna vänta och det skötte han galant!
Han har blivit så duktig på träningsplatser, verkligen mognat till sig:D
Fick iaf fyra fel, då det var en trång paddock så jag kom lite konstigt och rev.. Känner mig nöjd och även om det blev sent så var det skoj.

Dock har jag svikit EJFA gänget. Då jag och pappa fick panikhandla Mc'Donalds på vägen hem. Pizzan var stängd så.. Nu har man iaf invigit det!
Nu blir det sängen för min del! sooova ♥


Photoshoot 21/4-12

Här kommer ett lass med bilder från vår photoshoot förra veckan!
(Dessa är mest på mig & Danni då)














Maat-


























Dannis snygga moves!

Välkommen på uteritt med EJFA, här går det alltid vilt till!

Såhär brukar Danni visa upp sina "moves" när vi är ute.. ;)

















Och här bjuder jag på den fulaste bilden EVER! Hahahahaha xD
Danni testar sina vingar..











Men söt är han iaf alltid ;)


Goding

Asså Molli.. Har aldrig tidigare träffat en hund som har hennes sköna sovstil!!


I väntan.. :)

På bussen.. Efter en mysig kväll på lysholmen med EJFA & massa andra goa tjejer! :)


Lite skillnad


Världens bästa vänner!

Tjabbaa!!! Idag är jag 17 :D
började firandet med mina bästaste vänner igår ❤vi åt italiensk lasagne, minipizzor, ton av godis och snackade till fyra, kunde inte vart bättre!

Nu börjar samlingen av klackskor inför Italien!!! fina EJF tyckte jag behövde kaxa till mig lite med dessa SUPER HÖGA, KNALL ROSA skor!! Herre gudanas nu måste jag hitta perfekta outfiten och framför allt lära mig att gå i dom!
Kvällen var perfekt med all god mat & bra sällskap - love life ❤

Imorse så väcktes jag av skönsång och frukost på sängen. Märktes att dom övat länge, blev nästan tårögd. Råkade dock spilla ut halva frukosten i sängen smidig som jag är ;) har helt enkelt de världens goaste friends!

Nu har jag precis kommit hem och ska hjälpa min hysteriska moder att fixa ordning allt innan släkt och vänner kommer kl 16. Som tur är kommer min friendster Mati som en räddande hand och hjälper oss med kaoset ;) ejf är i stallet och tar hand om alla hästar inkl shannon innan de beger sig tillbaka hit, haha.

Uppdateringen kommer nog vara lite låg idag. Vi kanske hörs ikväll efter släktkalaset när hela EJFA är nere vid stranden med ännu fler sköna vänner.

Nu skriver jag i lite halv panik eftersom min mor står bredvid och aa... Panikar?
Hoppas ni får en lika super bra dag som jag!! :D
Puuss

/ sjuttonåringen


Movie-time!

Efter en galen cykeltur ner till stranden med förvirrade tjejer är det movie-time som gäller - med en lika förvirrad hund :)


Straand

Kyvik strand :)


Addeeeeeee 17!!!!!!!

Grattis bästa vän från hela EJF


Living life

Jaaappp that's how we do it ;)
Vi hörs imon


mot Flami

Mmm Italiensk lasange ska bli riktigt gott! Om 30minuter tar vi bussen mot kullavik för att ha ett minifirande för Adde! Men jag måste bara säga det att man blir inte helt normal av att gå på ridgymnasium.. känner mig mer bekväm och lugn att åka buss i ridkläder än i vanliga kläder, och man blir typ folkskygg.
Det var dagens "bra att veta".

image description
Jenni, du får stå för en normal, tumme upp, bild!!