So damn cute!!

Vi är så söta att jag tror jag avlider, vill bara nypa oss i kinderna! Bjuder som bara den helt enkelt.
En bild på Adde och Robban också!


Wihoo! :D

Praktikplats fixad!
Det blir hos Sara Samuelsson, så himla kul!!! :)


Rhino!

Nu är min nya stjärna på skolan :) ska börja rida honom imorgon!
Idag gick jag med han i nästan en timma och så nyficken var han...
 

Torsdag 30/8

Ni anar inte hur mycket jag önskar att jag var en av dessa super människor som orkar hålla allt i rullning! HUR GÖR DOM? Ifall det sitter någon där ute så får du mer än gärna känna friheten att höra av dig till mig för att berätta din hemlighet :D 
 
Är så mycket som måste göras och som jag vill göra, men hur får man det att gå ihop? helst utan att det ska kräva så mycket planering och ork. Men nyckelordet är nog trots allt planering. Och hur man gör med orken... antar att man helt enkelt bara får härda ut och orka ;) Jag vågar faktiskt kalla mig själv för ganska struktuerad, men just nu är jag vid en punkt där hela mitt liv måste planeras i förväg. Det där med att vara spontan är inte så aktuellt för tillfället. 
 
Ett litet tips som jag kan dela med mig av är att skriva en "att göra" - lista. Gjorde det idag under en av dagens lektioner (fick en ångestattack över allt som måste hinnas med) som jag har som mål att beta av tills mitten av nästa vecka. Jag blir motiverad av känslan att kunna bocka av punkter på listan och blir oerhört nöjd med mig själv när jag lyckas. Listan hjälper till att hålla ordning och minskar en del av stressen. Det ger en också perspektiv att kunna sortera ut vad som har högst prioritet och det blir lättare att göra en tidsplan. 
Så för alla er som även ni har en överhettad hjärna som jobbar på högvarv för att få livet att gå ihop så underlättar to do-listan en aning. 
 
Ni får en liten tjuvtitt på min lista. Där ser ni en av de roliga punkterna, men också en av dem som kommer kräva mest arbete, som alla vi i  EJFA ska fördjupa oss lite mer i. Kanske blir något, kanske inte. Det återstår att se ;) 
 
 Nu ska jag plugga, leta nummer, ringa samtal och boka in en dag med mitt fina gamla gäng här från trakterna. Tänk på de gamla goda tiderna, när det bara va att skicka ut ett grupp sms så kunde alla ses efter 5 min. Desto äldre vi blir, ju mer upptagna. Var ska detta sluta? ;) 
Efter det får det räcka för idag. Bussen avgår 06.47 imorgon bitti, yey. Shannon tömkördes idag av duktiga rebecka. Hon gick super bra! tack snälla rebook. Imorgon är det hoppning som gäller :)
 
En klar plan, god planering, kortsiktiga och långsiktiga mål, oavsätt det gäller hästarna eller annat, det löser nog det mesta. Sen det här med att inte veta vad man vill eller kunna bestämma sig, det kan vi ta i ett annat inlägg, för det är något jag har erfarenhet av. Det var nog summan av kademumman för detta inlägget. 
 Fina Fina Shannon ♥

Tvättat täcken..

Puh! Har vart så duktig nu denna eftermiddag och skurat äckliga täcken som behövs snart till hösten.. Blä vad jobbigt.. Men fint blir det :)


På skritt-tur! ;)

Ute på barbacka-tur med Danbanan & Faraon! ;) Hoppas vi slipper ösregn, det duggar lite nu..


Trött!

Vart lite dåligt med bloggandet från min sida idag, haft annat att göra och har bara inte hittat tiden eller haft något vettigt att skriva, så är det ibland :)

I alla fall, som Emma skrev tidigare så hade vi dressyrträning på skolan idag för första gången i tvåan! :)
Med tanke på hur galet allt var igår så hade jag inga höga förväntningar direkt, men OJ vad fin han var min snutt<3
Så sjukt jämn, stabil och lösgjord, magisk känsla! Inte ofta jag får uppleva det på Danni, jättekul var det! :)

Sedan har jag hållit i en kombinerad dressyr- och hoppträning(specialare ala Jenni haha) som gick superbra! :D
Har även ridit fina Desty, först en stund i paddocken där hon gick som en klocka och sedan ut en sväng! :)

Imorgon kommer det kännas konstigt att bara ha min egen häst att ta hand om, men det ska bli skönt faktiskt, ska ta tag i lite skolarbete då tänkte jag! :)

Nu ska jag mysa ner mig i sängen med en film tror jag innan jag somnar.
God natt!


Dressyrträning idag!

Son rubriken säger så har det varit dressyr idag! Idag var målet att få hästarna lösgjorda och avslappnade både fysiskt och mentalt. Fargo var så fin så! Just nu jobbar vi, när vi rider själva, med samma sak som Adde och Shannon. Om ni läser tidigare inlägg så kan ni få det mer förklarar där, jag orkar dock inte förklara.
Men det har iaf fått fargo att släppa riktigt bra. Man kan inte göra samma ridning på lektionerna i skolan då de har planer och lite egna sätt man ska rida på. Men man får mixa det lite diskret med sitt egna ridsätt. Och tack vare arbete vi har gjort under träningen för Alex och ensamma så ger det resultat i denna ridningen, med tredelat bett och allt :D så jag är väldigt nöjd med faraon efter dagen!

Vi blev lite svettiga av träningen så efter att jag spolat honom så gick han självklart och rulla sig direkt i boxen..


Ridit min galning :)

Maria var så snäll och körde in mig och Emma till Höglanda nu på kvällen, så vi fick rida inne - och slapp regnet! :)
Hade lite bommar och små-hinder uppe som vi skuttade över ett par gånger, gick toppenbra, dock var Danni vääldigt pigg och busig så det var mest rodeo!
Men hoppade fint gjorde han och tyckte det var hur kul som helst! Härligt :)
Maria tog lite bilder så får se om det blev något bra! :D


Hemma!!!!

Äntligen är vi i Sverige med lilla Rhino!!! <3


Huvudet värkeer

 
 
hejsan :)
Mycket som händer nu! Mitt huvud snurrar av miljoner tankar. Jag väger för och nackdelar, resonerar med mig själv för att komma fram till ett vettigt och realistiskt beslut,samtidigt som jag försöker lyssna på mitt hjärta. Hur jag än grubblar så kommer jag inte fram till något... Den ända som kan besluta någonting är jag, utifrån vad jag VILL, men det är inte enkelt när jag inte vet vad jag egentligen vill! Detta gör mig verkligen GALEN. och frustrerad..
Jaja nog om de. Det har varit en hästig helg, då jag tillbringat all min tid på styret. Fullt upp hela tiden med hästar som ska motioneras, stall som ska fixas och röjning av gården. Hade ju med mig Shannon så vi tränade och hon fick massage, de tyckte hon va gött. Träningarna gick skit bra och vi provar nu en ny träningsmetod som verkar funka super bra. Det handlar om att bygga upp hästens styrka och lösgjordhet på ett lite mer effektivt och avslappnat vis. Kanske låter lite flummigt, men som Alex säger, det gäller att hitta sitt vinnade koncept vad gällande ALLT omkring sin häst och sig själv. Jag är säker på att jag ska ta med detta träningssättet i mitt upplägg och koncept ;) 
Super mysig och rolig helg!! 
 
Något annat roligt som hänt? Ohja, måste ju berätta att jag och Emma har träffat Flamis Mattia för första gången i lördags ;)  bara en snabbis, men han verkar jätte snäll! Dock var jag och Emma ett par riktiga fegisar och vågade inte prata såmycket engelska. Han tyckte att Sverige va kallt och regnigt, och ja, de låter väl som att han fått en rätt så bra uppfattning av Sverige?
På söndag morgonen begav de sig till tyskland, haha. Och de för att hämta självaste Rhino the man! De kommer hem imorgon tisdag eller onsdag, något oklart.. Allt har gått bra än så länge vad jag förstår iaf! Så får vi se vad vi kan hitta på för roliga grejer att göra då. 
 
Nano har varit i min vård under tiden och jag flyttade honom och Shannon till skolan i söndags kväll. Red ut nanosen i det fina vädret Idag, till en galopp bana med EJ och Shannon fick göra lite lösgörande arbete i paddocken, fina hästar! 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen men Flamis hund Lola som bor med oss under tiden hon är ute och far. Också göra en liten grattishälsning till min fina bror som fyller 15 idag! Har fick en moppe så han svävar på rosa moln just nu. Grattis grattis till dig cooling❤
 
Alsutar med att länka super goa Linnea, som rider nano några dagar i veckan. Hon bloggar på horseelight.blogg.se , där hon bl.a. Skriver om hur det går med nanosen. Kommer bli riktigt bra med dom där två när de har ridit ihop sig! 
 
Ska ta och grubbla lite till, kanske kommit på något imorgon? ;) vi hörs i vilket fall under morgondagen, tills dess så får ni ha en riktigt bra tisdag! 
Kram

Första tävligen!

Nu är jag och Fargo anmälda till första tävligen för säsongen. Det blir nu på söndag redan! Ska iväg till Nygårds ryttarsällskap(har ingen aning om vart det ligger) och hoppa 1meter. Så det känns kul, så att man kommer igång lite nu, och då kan jag använda min nya kavaj, yey!
 

Betar ;)

Hittade lite gräs på höglanda! ;)


Flyttat..

..hästarna till skolan! :)
Nu är sommarlovet över på riktigt för våra små hästar, och det känns skönt att få ordning på allt på skolan osv! Nu ska vi verkligen komma igång med allt vad träning heter, riktigt motiverad nu! :)
 
Söta hästar i vintras -

Danni med andra ryttare! :)

Är så glad över att vi kommit såhär långt, att man sätta upp andra ryttare på Danni utan att känna någon oro! :)
Dock endast ryttare jag litar på, bara människor som kan rida får sitta på min häst - mest för säkerhets skull då!
 
Tycker det är jätteintressant och roligt att se Danni med andra ryttare, man lär sig faktiskt på det! Hur gör den ryttaren? Hur reagerar Danni på det? Finns det något jag kan lära mig från detta som jag kan ta med mig i ridningen på Danni?
 
De som har ridit Danni är mamma, hela EJFA & Isabella!
(Har dock inga bilder på mamma eller Adde)
 
Flami-
 
 
 
 
 
Emma-
 
 
 
 
 
 
Isabella(för övrigt enda ryttaren som hoppat honom förutom jag) -