Vi jobbar på

Hejjj!! Nu sitter emma och jag på soffan med Ruben (jackrussel bebis) som bor med oss, vi är helt sluta!
Fick en låångt dressyrträning idag på våra hästar som blev svettiga och trötta vi får rida också ganska mycke på fina hästar och det är väldigt roligt, det är mycket jobb här med 40 hästar idag var vi bara 3 som jobbade och två som red! Vi får 10 min lunch per dag!!
Men ajaa vi är starka :) snart är det helg!!! Imon kväll ska vi in i stan för att festa med Theres och sina vännar
Vi hörs :-)


Låång dag! :)

Vart en lång dag på praktiken idag, då Rob har tävlat hela dagen! Sista hästen hoppade vid 19-tiden, en 135/140-klass(inte helt hundra säker), och VANN så det kändes ju värt det ;)
Herrejävlar vilken omhoppning, helt sjukt.. Grym är han och gryym liten häst(typ 160)!

Förutom tävlingarna så har det vart lite blandat på jobbet, ridit lite, friserat hästar, gjort i ordning & tvättat hästarna som ska tävla imorgon mm! :)

Åkte från stallet vid 19.30 och stressade som fan till mataffären som stänger 20, paniik! Höll på att bli överkörda/köra ner i diket hundra gånger också med cykeln, jag gav mig nämligen på att försöka skjutsa Alice efter att inte ha cyklat på 100 år innan denna resan, kände mig jätteduktig - tills det kom bilar från alla håll på den smala vägen och ingen såg oss typ.. Mammaa!! Blandat panik med skrattanfall där..

Vi lever iaf, och hann köpa massa gott i affären, så nu har vi däckat lite i älskade frysrummet med vår choklad<3

Imorgon är vi lediga, dvs sovmorgon! Underbart! Ska ge mig ut på sko-jakt i "stan".. Sedan är det avskedafika/middag med Emma & Lykke som åker hem på lördag samt utgång efter det!

Vi höres, här har ni lite bilder från dagen-


Älsklingarna <3

Trots att man jobbar i stall och rider hela dagarna så saknar jag ändå mina bebisar så sjukt mycket! Det blir liksom inte samma grej utan mitt damp och min pluttis<3


Färdiga för dagen! :)

Vart väldigt lugnt på praktiken idag! Rob har tränat/ridit ganska många själv idag så det var inte många kvar att rida sedan, ingen var ledig idag heller så vi var många att dela upp hästarna på :)

Har två favorithästar som är helt underbara att rida!! Red en av dem på den stora utebanan idag, riktigt härligt!


Godnatt!

Hälsar vi från frysrummet! :)


Läget just nu ;)

Lite död efter dagens arbete! Startade upp morgonen med att mocka lite boxar och rida tre hästar, efter lunch red jag en häst till och sedan tappade man räkningen på hur många vi gjorde i ordning.. Alla hästar i stallet skulle fixas idag! Samt lite städning, tvätt och putsning på det! Sedan blev det en promenad hem, tror faktiskt vi lärt oss vägen hem nu, alltid nåt! :D

Orkade inte laga mat idag så det blev lite nudlar och glass på det! Awesome.. Nu laddar vi om för en ny arbetsdag imorgon! :)

Börjar ÄNNA (haha, Alice..;)) vänja mig vid kylan också, skönt det! Sover dock med mössa! x]

Hej så länge!


Trött men glad

Andra dags praktik gick bättre börja känna igen hästarna och nu har vi kommit lite i rutinerna!
Idag fick vi även rida var sin Z-häst!
Sen skrittade vi ut våra busarna som idag har varit först i skrittmaskin och stor hage tillsammans, fargo och Rinus har börjat älska varandra nu <3
sen red vi ett pass i ridhuset imorgon ska de flesta hästarna hoppa och då bygger vi bara ska passa på och hoppa våra lite också :)


"Stallpigorna" hälsar!

Haj! Första dagen har gått bra, Fargo och Rinus har fått gå i skrittmaskinen, vi har själva haft en ganska lugn dag då en av beridarna var ledig! Och hästarna har tävlat hela helgen, därför har många vilat idag. Allt var klart kl 16 då gick vi in och åt, igen, vårt fjärde mål för dagen eller något.. Sedan gick vi ut igen och red våra pollar i manegen!

Det känns bra att vara här, alla är trevliga och hästarna är fina! I helgen skall vi ut till Ålborg(tror vi det stavas) med tjejerna här, men mer om det tar vi senare i veckan. Ni får ha det bra sålänge så hörs vi imorgon! :)


Saknar alla mongon<3

Åh vad jag saknar alla mina mongon!
Ringde Emma & Flami förut och pratade en stund, helt underbart! De verkar ha det bra i Danmark! :)
Även pratat lite med mammi, skönt det också! <3
Saknar även min älskade häst så jag dör.. Men han lever ju lyxliv hos Sara! :)


Vatten<3

Älskar vårt rum!<3
Förutom att det fungerar som frysbox så rinner det även in grönt vatten från väggarna!

Fick helt enkelt trösta oss med en tripp till affären och köpa fetto-mat! ;)


Cykeltur!

Ikväll/natt var det meningen att vi skulle på fest på manege (där många stora tävlingar hålls, Rob har tävlat unghästarna där hela helgen). Det är tydligen stora fester/ryttarfester där hela tiden, efter tävlingarna! :)

Så jag, Alice, Lykke & Emma cyklade tappert hela vägen dit, gick in, såg att det var så gott som tomt just ikväll(alla sparar tydligen pengar inför den stora ryttarfesten på fredag), så gick ut och cyklade hem hela vägen igen, min sko gick sönder dessutom så måste hitta en skoaffär och köpa nya.. Menmen vi var lika glada för det! Det gäller att vara positiv! :D

Så nu får vi ladda upp hela veckan inför ryttarfesten och hoppas vi är lediga på lördag.. :) vi har ju bara två dagar ledigt/vecka tror jag :)

Imorgon är vi som sagt lediga så då tänkte vi ta en välförtjänt sovmorgon, fräscha till oss och ta en liten shoppingrunda, vi behöver choklad och ben&jerrys samt tydligen ett par nya skor nu då.. -.- får se vad vi hittar, om vi hittar..

Nu ska iaf jag däcka, i vårt frysrum.. (haha, Alice sover med dunjacka, fast jag får typ panik så det går inte)
God natt alla! :)


Masterchefs!

Efter två grymma middagar känner vi att vi kan kalla oss riktiga masterchefs!! ;)
(dock får man slänga i sig maten jävligt snabbt eftersom vi sitter i vårt frys-rum och äter, hehe)


Snabb hälsning från Danmark

Hallå från Danmark! Får skriva snabbt inlägg, vet inte hur mycket mitt internet klarar! Vi är iaf här nu, har installerat oss och skrittat en mysig barbackatur på våra supersnälla hästar. Vi är just nu ensamma då alla är iväg på tävling och kommer senare ikväll. Vi hör av oss når vi kan, ha en bra kväll!


Lyckaa i Holland!!!

Wiiie efter två dagar fick vi äntligen Wifi i Holland!!! Göött, tror att Alice blev mest glad, helt galen, Hahaha! xD

Idag har vi slitit i stallet och gjort i ordning 35-40 hästar(bara vi två..) varav alla hade tre täcken var som skulle av och på! Trötta ryggar ;)

Men imorgon är vi lediga, så får se om vi hittar på nåt kul ikväll! :)
Nu ska vi alla fall på lite upptäcktsfärd till KYRKAN(ja..ni hörde rätt! Atheisten nr.1 ska till kyrkan frivilligt) med de andra tjejerna, kolla in kulturen lite och så! Mysigt faktiskt! :)

Vi höres(nu när vi har WIFI!!!!)

Lite bilder så länge-


Glad! :)

Fick hoppa en PIGG häst igår!!!
Herre gud vad han vill hoppa nu.. Vi hoppade bana och Rinus har varit duktig liiite stark bara! Men jag är ganska nöjd det går bättre och bättre nu.

Nu är ALLT redo! Ligger i sängen med Emma ska sova snart och imorgon bitti åker vi!!
Vi hörs imon ha det bra så länge