Duktiga!

Har precis skickat in svenska uppgiften, känns skönt! Endast en uppgift kvar i skolan nu då.
Idag har jag, mamma och Frida varit så duktiga att vi varit iväg på zumba! Kändes väldigt bra av oss dock hatar jag speglarna man ser i hallen för jag ser ju ut som en insekt!! Långa-smala-ben och ingen kroppskontroll, thats me..
Så nu har det varit lite skaldjur och annat gott med hela familjen. Så nu blir det att sova då jag får inre stress om jag missar min 8timmar typ :)

image description

Bilder från tävlingen 26/5!

Ett par bilder från när vi var och tävlade på Göteborg Horse Park förra veckan! :)












Mängder och åter mängder

Packar ur skåpet för att börja ta hem saker. Märks att skolan snart är slut, blir tommare och tommare ju närmare avslutningen vi kommer!

Snart bär det av hemåt mot en kväll full av svenska pluggning... Weehoo
Får kämpa nu i slutspurten


Dagens resultat & film! :)

Var iväg och hoppade en klass på KRK's unghästtävlingar idag, som miljöträning! :)

100 cm bed. A - 4 fel
Vi började bra och de första tre hinderna kändes super, sedan blev det ett litet missförstånd på 4an då jag ville trycka av honom på åtta galoppsprång på linjen medans Danni ville gå på nio, så ah, där har vi ett av felen jag gjorde idag, att jag inte var tillräckligt kall och väntade ut honom! Sedan kombinationen 5a+b kändes super, sedan gjorde jag samma misstag på hinder nr 6 som på 4an, så det blev ett litet kråkhopp där. 7an kom vi lite nära på och sedan kändes de två sista hindrena bra! Fast jag lät honom bli lite flack till sista så vi petade den bommen!
Men även om det blev lite missförstånd här och där på banan idag, och det gick lite väl fort, så är jag ändå jättenöjd med min duktiga häst! <3
Varje tävling ger erfarenhet och vi lär oss något varje gång! Kom ihåg att detta är bara början på vår lilla karriär tillsammans :)<3
Tack till mina goa hästskötare idag också, EFA+Victoria! :)

(Filmen börjar på andra hindret)


Aldrig kommer nån ta din plats <3

Det känns så konstigt just nu, när man håller på provrida några hästar..
när man har ridit samma ponny i sju år, det är INTE lätt att byta!
Nano är en underbar ponny och jag tror inte att jag kommer få en sån häst igen.. Han har lärt mig ALLT jag kan idag!
Vi har haft det underbar tillsammans..  och som tur det kommer alltid vara så, jag kommer aldrig sälja honom! men jag känner mig ändå ledsen på tanken att våra karriäk är slut.
År går så snabbt, snart är jag 18 och nu är det dags för storhäst..
Nano så som jag älskar dig kommer jag aldrig älskar någon annan häst
I'll be forever, WE'll be forever!
(12-okt-2006) You are the number one.. You are the number one for me!
(11-11-2006) Nano på hans första tävling! 70 cm
<3 Nano idag !

dageen

Fullt upp hela dagen. Vi har varit med Jenni som hoppat på krk, ridit våra egna hästar och haft en gympalektion som redan börjar kännas i benen. Jag har verkligen blivit ovältränad.. även om vi sprang som bara den..
Men, nu hela juni-juli-augusti så har mamma köpt så vi kan träna lite! Dock kommer jag vara borta ca 5veckor men då får vi ge extra när vi väl är hemma!
Ska försöka vara flitig och få iordning på min kondition, behöver den verkligen till ridningen.

 

Resultat!

Detta var nog den segaste clear round jag någonsin varit på! Jag som trodde att det typ max 3 anmälda på varje höjd, så vi var i jättegod tid, så kommer vi dit så är det hur många som helst, 90 % ridskole-elever dessutom som skulle hoppa serie-hoppning med någon speciell bedömning och omhoppning mitt upp i allt, dessutom ramlade varannan människa av så det tog verkligen evigheter.. Red fram i TRE timmar!! Snacka om att lilla Challisen var riktigt trött och uttråkad till slut.
I början kändes han verkligen jättefin på framridningen men sedan blev han bara mer och mer loj även om jag mest skrittade, avstånden blev helt knas på hindrena på framhoppningen och jag hittade inget flyt alls..

Väl inne på banan sen efter hundra år, så gjorde Challe sitt bästa i alla fall, och mer kan man inte begära! Men vi slutade på två stopp i första rundan och ett stopp och ett pet i andra! Det var dels mitt fel och sen var Challe lite tittig och ofokuserad! Menmen, han hoppade riktigt fint trots att han måste varit helt slut, lilla bebisen<3
Dessutom var det ju första tävlingen på riktigt länge, och första utomhus på nästan ett år! :)

Några goa människor var där i alla fall, min och Addes hovslagare Olof var där och hoppade, och Alexandra Wennergren! Stort grattis till Alex som nollade 100-debuten med sin 4-åring, superfint!! :)




ojojoj

Sitter och redigerar en cellfilm vi har gjort där vi själva spelar rollerna. Väldigt kul att se men samtidigt börjar man undra vad som gick fel med oss?:S

Mellanlandar!

Efter en väldigt lyckad hoppträning med världens finaste Danni i skolan är jag nu hemma en snabbis och laddar om batterierna! Snart ska vi på clearround med lilla Challisen, hoppas han är på rätt humör idag! Men det brukar han alltid vara på NHRK, han känner sig så hemma och hoppar alltid super där :)<3 *peppar peppar*


Lite sent kanske

Jag har ju inte heller skrivit mina resultat på tävlingen i helgen!

Vi hoppade också endast en runda på 105cm, debut på den höjden!
Även första utomhus tävlingen för säsongen och Fargo var sitt vanliga "utomhus jag". Så när vi red fram var det gnäggningar efter danni var tionde meter ungefär. Så körde lite lösgörande mm och höll mig lite ifrån Jenni&danni så då blev han bättre. Om jag är lugn blir han lugn. Om han inser att ryttaren inte har kontroll i en pressad situation så vet fargo verkligen inte vad han ska ta sig till då han behöver en stark ledare för att bli trygg, vilket brukar innebära att han gnäggar och hoppar i luften;)

Så sen kändes han lite spänd men ändå väldigt fin, framhoppningen gick jätte bra.

På banan blev han spänd då vi bara stod i ett hörn när jag egentligen behöver gå omkring så fargo inte hinner tänka. Det började och slutade dåligt. Fick två stopp på andra hindret som kom lite överraskande ur en sväng och fargo drog undan.. Och sen rev jag sista hindret, som var ett insprång i en kombination.
Men däremellan kändes han fin och ganska lugn. Måste dock kolla filmen igen då det känns som en tävling som bara passerat förbi utan att jag tar in allt som hänt!

Ja det blev ganska långt, kanske ska säga resultatet! Fick totalt då 16fel tror jag, annars får du rätta mig Jenni!;D


''''''''''

Den här veckan är K A O S ! ! har plugg upp till öronen och betygen sätts nästa tisdag. Den paniken jag har går inte att beskriva. Nu sitter jag och försöker styra upp min morgondag (då jag inte kommer hinna plugga någonting), stallet dit shannon och nano ska till under sommaren, tävling nästa helg och få något plugg gjort på det. Just nu orkar jag verkligen inte med mitt liv
hoppas ni har det bättre
nu ska jag fortsätta att stressa ihjäl mig tills jag får en hjärtattack
hejdå

Tävlingsvecka! :)

Blir en ganska tuff vecka för Danni denna veckan, blir bland annat dubbla tävlingar plus hoppträning! :)

Imorgon har vi då gästtränare i hoppning, på onsdag går vi bort till KRK's unghästtävlingar och hoppar en 100 cm-klass som miljöträning, och på söndag åker vi ända bort till Uddevalla och hoppar vår första gräs-tävling, 105 & 110! :)
Och imorgon ska Challe få komma ut på en clearround också, på NHRK, så då blir det alltså tre tävlingar för mig denna veckan, kulkul!! :)
Och bäst av allt: Efter söndagens tävling åker hästarna direkt hem till Ranagården för sommaren! <3
Så nu tillbringar dem sina sista dagar på höglanda i ettan, hjälp vad tiden gick fort..


Släktkalas ;)

Är på mysig middag med min lilla söta släkt, på farmors födelsedag :)

Haha, gubbsen langar gangster-posen-


Nytt i garderoben

Blev en liten snabbvisit på ridsport ändå för mamma var där och letade tävlingsbyxor till mig:) så det blev köpt, också var det dessutom kingsland och ariat kväll så fick med både strumpor och en tröja som "present". Plus en liten Goodiebag med kataloger mm.
Kuuligt :)))😊


Skeen !! :D

Jag har ridit ut med Jenni och Emma idag.. det blev en spännande ridtur och lite skeen på en jätte fin galoppbana som vi hittade :)
Det ska bli spännande imorgon då vi ska har gästtränare på SRG i hoppning !
Hoppas verkligen att träningen kommer gå bra efter som snart är det tävling för mig och Adde! ;)