kulturkalaset

Slottskogen blev första stoppet under våran eftermiddags/kvällstur i Göteborg igår under kulturkalaset. Där var det pannkakor, coca cola och crossiant som blev dagens lunch. Efter det vandrade vi vidare till creperiet och åt ännu lite mer.. nämligen favorit-crepen, fylld med nutella! mumma
 
Efter detta gick vi vidare och lyckades hamna mitt bland något som kändes som step up 2! Mitt bland massa grymma dansare var vi iaf, och avundsjukan på alla dem som dansar så bra och ser så coola ut var ganska stor, hehe. Så vi satt där och kollade en bra stund medan de bara dansade runt hur naturligt och bra som helst, kan säga att det hade inte sett ut sådär om det var vi som dansade..
 
Sen släppte vi av vårat lilla bara Jenni ;) på pendeln för hon skulle hem. Hoppas du hittade hem nu, har inte hört något, haha =) Och sista stoppet blev sedan götaplatsen för att där kolla på den svenska björnstammet. Ett stopp på Mc'donalds blev det såklart först. Efter det trängde vi oss in bland folket och lyckades ta oss allra längst fram iprincip! Det blev en timmes väntan innan björnstammen kom så innan dess fick vi stå bland lite äldre människor och titta på national teatern.
 
Tillslut var det den svenska björnstammen. Det var lite kaos, så mycket människor! Man kunde inte se vart det slutade om man tittade bakåt. Hur bra som helst var det, live var dom bäst!! Så som sagts i tidigare inlägg blev det ganska mycket hoppandes, men efter allt detta var det en nöjd hemgång med ömma fötter.
 
 
 
Film på youtube hittas HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback