Billdal horse show

Saknar Flamsan, känns konstigt att inte komma in till nylagad pasta eller någon att mysa med i soffan!

Nu är hela the A team installerade och klara för natten i sina boxar i billdal. Allt är i ordning fixat, boxgardiner upphängda, hö, mat, sadelskåp och allt annat ställt på sina platser. Det ser jätte fint ut! Alla hästarna matchar i sina svarta täcken med Alexander Zetterman skrivet på, de matchar ju även boxgardinerna, skåp och allt annat som också de är svarta med samma text på. SNYGGT! De som gick förbi berömde oss för att det såg så mysigt ut i vår lilla hörna. :D ska ta bild på det imorgon!
Mamma och pappa svängde förbi för att spana in hästbussarna och alla stallarna + klappa på dom bästa hästarna och hälsa på Ida såklart. Blev glad att träffa dom igen ❤
Det var full rulle i billdal, många som kommit och som kom. Vilken servis billdal bjöd på!! När vi kom med bussen så stod det ett gäng tjejer och killar med två fyrhjulingar beredda att lasta av allting och ta det till vår plats i en av stallen. Det gick snabbt och smidigt, vi blev mycket glada för den hjälpen. Jätte bra verkligen!

Tävlingarna börjar åtta imorgon, men vi har ju inga hästar i första klassen. Däremot så ska alla veterinärbesiktigas imorgon på morgonen. Så kl 7 kör vi igång!

Red fyra hästar innan vi åkte imorse, här har ni bild på två av dom - Affe och tintin :) dock är det inte bilder från idag utan från någon annan dag.

Hörs imorgon,
Godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback