Kvälls boost

I vårt upptåg som nya ambitiösa unga företagare, så har vi stött på många tråkiga vuxna som är helt insnöade på sin gamla bana. Vad hände med att det är positivt med nytänkande? Det kan väl knappast finnas någonting bättre än UNGA människor, fulla med drivkraft och engagemang. När de dessutom har en bra ide, varför inte lyssna istället för att bli skrämda av deras unga ålder. Bolla idéer, peppa och stötta.
Det gäller att inte ta åt sig av alla nedtryckande ord om hur man kommer misslyckas eller att det är orealistiskt... Vänd dom ryggen och gå vidare mot nya möjligheter och fortsätt kör DIN grej! Man ska vara omgiven av bra människor som istället ger nya förslag om idéerna blir för stora för tillfället, människor som uppmuntrar engagemang och egna tankar/åsikter.
Så, tro på dig själv och din grej, inget och ingen kan stoppa dig.. Det gäller bara att hitta nya vägar och våga vara nytänkande!
Peppa dig själv och de andra i din omgivning - gör roliga och utmanade saker :D
Kom hem till en ny bäddad säng och en söt liten choklad, tack ❤ imorgon tar vi nya tag och kämpar på. För om det är något vi kan så är det att kämpa!!
Eller hur?!! Tycker att vi alla ska ta och kämpa lite extra imorgon ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback