TYskland Levererar

Hallo
 
Det var tyska för hej. 
Här sitter vi i våran lägenhet på världens finaste gård :D Ikväll var det chill Söndag för hela slanten, pizza och godsaker framför tv:n. Har vart ute i stallarna och gjort natt checken så att alla hästarna mår bra samt släckt och låst, så nu väntar sängen och uppvilning inför morgondagen.  
 
Vad mer kan man säga - Tyskland Levererar stort!
Alla är super trevliga och roliga så vi bara stormtrivs. Igår var vi ute och åt middag på en jätte fin resturang, slog klackarna i taket ;) 
 
Vi landade här i Tyskland i fredagsmorse, då var vi bra trötta eftersom vi lämnat huset vid 3 på natten för att åka till flygplatsen, på flygplatsen åt vi frukost på espresso house. Vårt första plan emot berlin gick vid 6, väl framme i berlin hade vi bara en timme på oss till nästa gate. Som tur var behövde vi inte checka in eller gå igenom några kontroller och tur va la det så mycket bagage som vi har med oss..... 
 
Meeeen bra som vi är klarar vi även att hitta rätt gate och vi kom med planet till karlsruhe-baden baden. Rebecka var väldigt facinerad över hur fint det var uppifrån planet så min mobil har ett antal bilder med bara moln... jaja det är väll också fint antar jag haha!
 
Väl framme i Baden Baden så hämtade en av de som jobbar för Alexander oss på flygplatsen. När vi kom till gården fick vi en rundvisning och vi hälsade på de flera stycken, sedan fick vi en timme till att packa upp och göra oss hemma stadda. Vid 1 var det lunch i en timme och sen hjälpte vi dem med eftermiddags sysslorna, Lika bra att börja jobba med en gång och lära sig alla rutiner! 
 
Som sagt så var vi ute igår efter att vi slutat, mycket festligt måste jag säga! Helt underbart att vara här!! 
 
Idag har vi haft en lite längre lunchrast så vi hade tid att se när Alexander hoppade tre hästar, han rider så fruktansvärt bra och hästarna är verkligen hur fina som helst! Vi jobbar mellan halv sju och sex ungefär.
Försöker ta in och lära oss så mycket som möjligt verklgen!! 
 
Och idag har Scott Brash kommit också, ni vet han som var med och tog OSguld i somras? Han har med sig 4 hästar, därbland guldhästen Hello Sanctos! Väldigt kul att vara omgiven av enormt duktiga ryttare som vet vad de håller på med! 
 
I veckan börjar en stor tävling i offenburg som vi ska till, det är familjen Schill som anordnar den så det väntas vipbehandling på hög nivå!! Vi har ett eget inomhus stall med vattenkoppar, spolspiltor samt solarium!! Låter inte så dumt va??? 
Sen väntas det ju också allt ifrån vipläktare till gratis spritbufféer;) haha! Det som väntas är en riktig partyvecka med andra ord ;) Stjärnor som självaste Rolf- Göran Bengtsson och Angelica ska dit + många fler. Den ryttarfesten ser vi fram emot!
 
Nu måste vi sova! Det är många som är lediga imorgon och Alexander har satt upp ett späckat schema så vi behöver all sömn vi kan få! 

Natti Natti!! 
 
Flyger över Berliin
 
Sikken fotograf Reboxxxi 
 
Ett sovrum i lägenheten
 
 
Alexanders älsklingshund som döpt till Chipsy..... haha. Chipsy har en svaghet för sötsaker och blev fruktansvärt arg när hon varken fick smaka av vårt godis eller hänga med oss i sängen. Kort stubin....ohja.
 
 
Kläder för alla väder 
 
Bullhyllan var det första vi sprang till... inget ändras bara för att vi kommit till Tyskland
 
middag inhandlat
 
Nathalie och Anna visar sina skills i köket
 
jaaa... det är antingen Kiara eller Zarah, något oklart
 
En piggelin
 
Systrarna
 
Nu ska ni få höra på något roligt. Alexander fick en dag för sig att han ville ha ett shettisföl. Därför köpte han två shettishingstar, men tyvärr visade det sig att de inte kunde vara i närheten av ston och blev valackar. Nu är dem istället maskottar. Det går inte alltid som man tänkt sig....
 
den hysteriska stallkatten
 
 
Hästarna skäms bort med määängder av morötter
 
Aktiva anställda... ne, vi väntar på att alexander ska rida klart sista hästen innnan vi går på lunch
 
upp och hoppa Casquido
 
Snyggingen Chass som nyliggen blev valack
 
klippa klippa klippa
 
 
Hingsten Contotto tar sig en tupplur
 
Hingsten Cartee
 
duscha duscha duscha
 
limnos står med magnettäcke
 
 
Night out i Germany.
 
finisar
 
Ronaldo och Jon
 
trevligt värre
 
 
mohijtoo
 
Han är så busig den där Ronaldo
 
Wiiihoo, en snurrig statyy som underhöll oss i väntan på taxin hem
 
 
Alex hoppar
 
 
Ja, här är Chipsy upprörd igen...
 
 
Contutto
 
 
Chass färdigriden
 
 
JUst hanging..
 
 
 
 
 
 
Hörs snart igen, ha det bra så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback