Dagens resultat! :)

Har tävlat Mulle idag, nästan en månad sedan vår senaste hopptävling men det kändes riktigt bra! :)
Är såå nöjd med lilla ponnyn, kul att han är så positiv på hindrena nu!
 
LD+5 bed. A:0/A:0 - 0+0 fel, 5:e placering!
Framridningen gick riktigt dåligt, han var så stört stark, bara bet fast i bettet och drog iväg typ.. Men lyckades jobba igenom det helt ok och sedan på banan så var han superfin, jättekul!! :)
Satsade inte så mycket, satte mest upp en bra galopp och kom lite snett på hindrena för att spara tid. Jag vill inte rida för galet på Mulle då han fortfarande är väldigt grön och ganska obalanserad. Det känns bättre att bara rida för en nolla och jobba upp hans självförtroende :)
Men han har en ganska bra galopp vilket vi tjänar på, så rundan räckte till en 5:e plats! Vår tredje placering tillsammans, kulkul :D
 
LC bed. A:0/A:0 - 0+10 fel
Såå fin runda, var felfria i grunden som var helt klockren! Mulle var mycket mer stadig nu och vi hade en bra jämn galopp, vilket gav oss bra avståndspunkter på alla hinder :)
Sedan i omhoppningen började det bra, kom snett på en oxer utan problem och sedan var det bara en sväng rakt fram till ett enkelt räcke, men då mitt upp i allt började han bråka massa med bettet och bet fast i det (som han gjorde på framridningen tidigare), så jag tappade kontakten med honom och han kastade sig förbi hindret.. Fick lugna ner honom lite och sedan kom vi igen, petade då hindet, men hoppade resten felfritt! :) Så ett stopp, ett ner och två tidsfel i omhoppningen!
Men är ändå väldigt nöjd med honom!! Det kändes att han var väldigt trött de sista sprången, hem och konditionsträna ;)
 
Nu taggar vi om för nästa helg, då är det hoppning som gäller igen! (Y)
 
Bra dag, massa bilder och ev. film kommer senare! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback